andisheh
مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک ارومیه
دبیرستان پسرانه غیردولتی اندیشه

برترینهای سه ماهانه و آزمون علمی ، درسی

با توجه به رقابت درسی در بین دانش آموزان و اعلام نفرات برتر هفتگی در هر کلاس مقرر گردید جهت مشخص شدن نفرات برتر علمی و درسی هر پایه یک فقره آزمون علمی و درسی ( ریاضیات ، علوم و ادبیات فارسی ) برای نفرات برتر دوماهانه  ( مهر و آبان ) و برترینهای آزمونهای میان نوبت برگزار گردد.

برترینهای واجد شرایط :

7/1- مروت.قلاوندی.سادین.درست قول.عسگری.اصغری.نوروزی.امانی.مرامی.غنی پور.رادمهر.نصیری.جوادی.حاتمی.خان محمدی پور

7/2- جلال دوست.علیزاده.اسماعیلی.اسدی.کهنموئیان.محمدزاده.باغبان.باکری.بنائی.قاسم زاده.توحیدی.سلیمانی

8/1- بهرامی.سیدمردانی.آقائی.محبوبی.اسدی.بدری.قلیزاده.بهکام.داودی فرد.میرزامحمدی.سید جعفرپور.علی نژاد.قلیپور.آیت مهدی زاده

8/2- سهیل یوسفی.وحیدیان.صحت.آقابابا قره باغ.افشاری.سید اسماعیلی.نقی زاده.نوباری.غلام نژاد.اباذری.کیانی.اقدسی.بهاری.یوسفی.خلیلی.طوبائی

9/1-اسمعیلی.نصیری.نصرالهی.جعفری.شریف پور.منصوری.بابائی.خسروی پور.حسینی جفتکار.رحمانی.شیرزاده.آیرملو

9/2-کریمی.غفاری.مطلمی.فانی.ماهری.معینی.صمدپور.قاسمی مهر.میرزازاده.اسماعیلی

توضیحات :

1- دانش آموزان خودباور فوق الذکر می توانند جهت رقابت و تعیین جایگاه علمی و درسی خود در بین دانش آموزان هر پایه در آزمون علمی و درسی روز پنج شنبه دوم دی ماه شرکت نمایند .

2- سایر دانش آموزان در صورت علاقمندی ، با ارسال پیامک به سامانه مدرسه ( تا روز سه شنبه 30 آذر ماه ) جهت هماهنگی می توانند فقط به عنوان خود ارزیابی در این آزمون شرکت نمایند .

( پایه هفتم :معید نورانی )( پایه هشتم :نیما مختاریان )

منابع آزمون :

1-محتوای کتب درسی

2-کتاب ریاضیات کامل طلایی /کتاب علوم خیلی سبز /کتاب ادبیات فارسی انتشارات مبتکران نویسنده طالب تبار

زمان و مکان آزمون :

آزمون حضوری روز پنج شنبه 1400/09/02 پایه هشتم ساعت 8 صبح و پایه هفتم ساعت 11 و پایه نهم ساعت 12/30 .